Metaal graveren

Het is ook mogelijk om allerlei soorten metaal te graveren, zoals: edelmetalen (goud, witgoud en zilver), koper, messing, aluminium, staal en RVS. Voor het graveren van metalen maken wij gebruik van onze kleinste lasermachine. Deze machine geeft ons de mogelijkheid super gedetailleerde designs te graveren.

Hoe werkt het?

Heb je al een design? Dan maken wij deze klaar. Maar als je nog wat hulp nodig hebt met een design, kan dat zeker ook. We uploaden het design en plaatsen het product in de lasermachine. De laser brandt heel precies een dun laagje weg van het metaal. Door de verschillende soorten metalen, verschilt de kleur van de gravering. Door de snelheid van deze lasermachine is het product vaak al binnen een aantal seconden klaar!

Kan ik een eigen product laten graveren?

Jazeker, je kunt allerlei producten meenemen. Van bieropener tot poffertjespan, wij kijken graag wat er mogelijk is met jouw product. Zelf bieden wij ook metalen Secrid portemonnees en metalen heupflessen aan. Ook personaliseren wij regelmatig Apple iPads, MacBooks, horloges en andere soorten sieraden. Ben je benieuwd of jouw product geschikt is? Neem dan contact op met onze Creative Operators!

Hoe groot kun je metaal graveren?

Om metaal zo gedetailleerd mogelijk te kunnen graveren, gebruiken wij onze kleinste lasermachine met een graveeroppervlak van 17 x 17 cm. Het is in enkele gevallen ook mogelijk om een groter aluminium oppervlak te graveren, geanodiseerd aluminium kan tot maximaal 60*90 cm worden gepersonaliseerd. Je kan altijd bij een van onze designers checken of jouw object in een van onze lasermachines past.

Wat kost het om in metaal te graveren?

Als je een ontwerp wilt laten graveren zijn er twee opties: je bestelt online via onze builder of je kan ter plekke in de winkel langskomen. Bij een online bestelling zijn de graveerkosten wat lager dan in de winkel. Online kan je vanaf 10 euro een item laten graveren en in de winkel is het graveren vanaf 15 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het formaat van de gravering en van het product.

Wat kan ik laten graveren?

Je kunt online een ontwerp in onze designtool kiezen of een eigen design aanleveren, zoals logo’s of tekeningen. We werken in zwart en wit. Alles wat zwart is in je ontwerp wordt wél gegraveerd en wat wit is wordt niet gegraveerd. Het beste zou zijn om een vectorbestand aan te leveren in AI of EPS. Maar een JPG, PNG of PDF van hoge kwaliteit is ook goed. Wil je een vectorbestand aanleveren gebruik dan deze handleiding. Weet je nog helemaal niet wat je zou willen? Mail onze designers dan een korte omschrijving met wat je zou willen, dan helpen zij je verder!

Voorbeelden

Webshop

Uitverkocht
Customize
112 Reviews

Brood&Plank Mare 55

€44.95
Uitverkocht
Customize
42 Reviews

PLANKIE Sjaan

€42.50
Customize
24 Reviews

Brood&Plank Yfke 30

€17.50
Customize
12 Reviews

PLANKIE Sjon

€42.50

Materialen

Hout

Leer

Plastic

Metaal

Stof

karton/papier

Contact

Aarzel niet, geen vraag is te gek! Je kunt via het onderstaande direct bellen, een los mailtje sturen, of een chat starten met een van onze collega's

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd