Maak het persoonlijk.

Van grafisch ontwerp tot unieke graveringen, ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

ONZE SERVICE

Uncover is een jonge, creatieve onderneming. Wij werken vanuit 3 belangrijke kernwaarden:

GRENZELOOS

50, 500 of 5000 stuks; voor ons is het niet snel te gek. Wij customizen jouw eigen producten of die van ons, hoeveel je maar wilt. NB: Bij grotere oplages geldt vaak korting.

MAATWERK

Elke opdracht is anders. Om tot een zo geschikt mogelijke oplossing te komen voor jouw bedrijf, wordt elke aanvraag persoonlijk behandeld en denken wij van begin tot eind actief met je mee.

RAZENDSNEL

Wij onderhouden adequaat contact met onze klanten en bewegen snel. Klanten beoordelen ons met 5 sterren.

ONZE KLANTEN

lasergraveren amsterdam

lasergraveren zakelijk

persoonlijke relatiegeschenken

grote order lasergraveren

relatiegeschenken

jagermeister graveren

CASES

Bekijk verschillende video's van recente cases

Opdrachtgever

Secrid: Persoonlijke pasjeshouder

Onze samenwerking

Secrid is de maker van de perfecte pasjeshouder, hij biedt bescherming voor jouw pasjes en is makkelijk meeneembaar. Dit alles met hoge kwaliteit materialen en een simpel strak design. Deze pasjeshouder graveren wij zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachten in kleine en grote aantallen.

Opdrachtgever

CANNIBALE ROYALE AMSTERDAM

Onze samenwerking

Voor het restaurant Cannibale Royale hebben wij 300 messen gepersonaliseerd die nu in al hun restaurants aanwezig zijn. Vanuit het team van Ucover Lab is er goed nagedacht wat er mogelijk was met de messen die wij wilden en hebben ze ons design perfect weten te graveren

Opdrachtgever

Office Centre

Onze samenwerking

Voor de klanten van Office Centre graveren we geregeld Apple hardware, waaronder Airpods. Deze kun je niet alleen laten personaliseren met een unieke naam of emoji, maar ook met logo's of afbeeldingen. Wil je zelf een unieke gravering op jouw Airpods (pro)? Ze zijn al vanaf 1 stuks te bestellen via onze webshop. Grote aantallen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgever

Fresh 'n Rebel

Onze samenwerking

Één van onze vaste klanten is Fresh 'n Rebel. Wij helpen ze bij het personaliseren van hun techproducten. Zo graveren wij hun headphones en powerbanks met bedrijfslogo's of unieke namen.

Opdrachtgever

Automattic

Onze samenwerking

Voor Automattic, het bedrijf achter Wordpress, maken wij regelmatig custom MacBooks met hun logo's. Hierbij vervangen we het welbekende Apple logo voor een lichtgevend logo naar keuze.

Evenement

The Next Web Conference

Onze samenwerking

Voor het jaarlijkse evenement van The Next Web waaren wij aanwezig om te graveren op locatie. Dit hebben wij gedaan voor meerdere klanten. Het graveren on the spot leent zich perfect voor een conferentie of een evementen omdat bezoekers samen met onze designers een logo kunnen maken en kunnen live kunnen zien hoe het gegraveerd wordt.

Opdrachtgever

Aberkyn: Wilderness Trails

Onze samenwerking

Voor het bedrijf Aberkyn hebben wij verschillende Moleskines gegraveerd met hun logo. Moleskine maakt notitieboekjes van hoge kwaliteit met een leren kaft dat zich perfect leent voor graveringen. De donkere gravering contrasteert op een chique wijze met de kleur van het boekje.

DIENSTEN

Bekijk de verschillende diensten die wij voor jouw bedrijf kunnen inzetten.

Grote orders Graveren

Graveren op evenementen

TV Props Graveren

Persoonlijke MacBooks

Wij staan voor je klaar

Bekijk onze 3 aanspreekpunten voor zakelijke orders.

Stef

Sales

Siem

General Manager

Inge

Sales

Contact

Aarzel niet, geen vraag is te gek! Je kunt via het onderstaande direct bellen, een los mailtje sturen, of een chat starten met een van onze collega's

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd