Als het gaat om stijlvolle, functionele en duurzame portemonnees, is Secrid een merk dat de aandacht verdient. Secrid is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Hun portemonnees zijn niet alleen stijlvol, maar ook veilig en praktisch.

De portemonnees van Secrid zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en aluminium en hebben een compact ontwerp. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik en handig om mee te nemen in je broekzak of tas. Bovendien zijn ze voorzien van een RFID-bescherming, wat betekent dat je pasjes en persoonlijke informatie beschermd zijn tegen diefstal.

Kortom, Secrid portemonnees zijn de perfecte mix van stijl, veiligheid en functionaliteit. Als je op zoek bent naar een unieke en persoonlijke portemonnee die jarenlang meegaat, dan is een Secrid portemonnee zeker de moeite waard om te overwegen. 


Personaliseer je Secrid: logo's, eigen ontwerp of met hulp van ons

Bij Uncover kun je de Secrid portemonnees personaliseren door bijvoorbeeld een naam, logo of ontwerp erop te graveren. Dit maakt het niet alleen een functioneel accessoire, maar geeft het ook een persoonlijke touch. Wij bieden drie verschillende modellen aan, verkrijgbaar in vele kleuren:

Secrid cardprotector met eigen design en text.
Secrid Cardprotector

Een van Secrid's meest populaire producten is de Secrid cardprotector. Dit is de meest compacte en minimalistische portemonnee in hun collectie. Met de cardprotector kun je tot wel zes pasjes beschermen tegen buigen, breken en ongewenst uitlezen van RFID-gegevens. Het slimme ontwerp maakt het gemakkelijk om met een druk op de knop de pasjes trapsgewijs tevoorschijn te laten komen. 

Klik hier om de collectie cardprotectors te bekijken.

 

Secrid slimwallet met gepersonaliseerde naam en afbeelding
Secrid Slimwallet

De slimwallet is iets ruimer en kan naast pasjes ook contant geld en bonnetjes bevatten. Naast de zes pasjes in het aluminium, kun je in het leer maar liefst zes extra pasjes kwijt.

Klik hier om de collectie slimwallets te bekijken.

 

Secrid miniwallet met gegraveerde afbeelding van Amsterdam

Secrid Miniwallet

De miniwallet is vergelijkbaar met de slimwallet, maar heeft door de aanwezigheid van een een drukknop een iets groter formaat en biedt ruimte voor maximaal tien pasjes. Beide modellen hebben een compact ontwerp en zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een slanke en functionele portemonnee. Wij raden de miniwallet aan voor mensen die hun portemonnee niet bij zich dragen, maar bijvoorbeeld in een tas bewaren.

Klik hier om de collectie miniwallets te bekijken. 

Personaliseer jouw Secrid in onze ontwerptool!

Hulp nodig met ontwerpen?

Kom je er niet uit in onze builder? Dan staan onze in-house designers klaar ter ondersteuning voor het ontwerpen van de portemonnee. Neem contact op via onze chat functie of via onze contactpagina