De Apple AirPods Max zijn de nieuwste draadloze koptelefoons van Apple, en ze bieden naast de normale AirPods en AirPods Pro een uitzonderlijke luisterervaring. Het over-ear ontwerp is lichtgewicht en comfortabel om te dragen, en de actieve ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je kunt genieten van je muziek zonder afleiding.

Gepersonaliseerde Apple AirPods Max met een gravering op de Digital Crown (volumeknop). Een gegraveerde Apple AirPods Max met een logo op de zijkant.

Onlangs hebben we een set Apple AirPods Max mogen personaliseren en we zijn trots op het resultaat. Het gegraveerde logo ziet er prachtig uit op de gepolijste metalen behuizing, en geeft een persoonlijk tintje aan deze premium koptelefoon.

Of je nu je bedrijfslogo wilt graveren voor promotionele doeleinden, of simpelweg je eigen initialen wilt toevoegen voor een persoonlijke touch, we staan ​​klaar om je te helpen. 

Dus als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te promoten, of gewoon een stijlvolle manier wilt om je koptelefoon uniek te maken, dan zijn de Apple AirPods Max met een gegraveerd logo een uitstekende keuze.