Lieve papa’s, stoere papa’s, gekke papa’s: het zijn stuk voor stuk superhelden. Op zondag 21 juni is het weer zover, dan mogen deze mannen in het zonnetje gezet worden op Vaderdag. Om het je wat makkelijker te maken, geven wij jou inspiratie. Wat voor cadeau past bij jouw vader?



BBQ Schort
Is jouw vader een echte BBQ gek? De zomer komt er weer aan, dus de spiesjes kunnen de barbecue weer op. Het leukste is natuurlijk om deze gezellige activiteit in stijl uit te voeren. Het leren schort is gemakkelijk schoon te maken en past elke volwassen chef, aangezien je 'm op maat kunt afstellen. Ideaal! Wat voor gravering heb jij bij dit schort in gedachte?  



Heupflessen
Een lekkere borrel bij het kamperen? Of stiekem even overdag als een echte rebel? Met onze flasks kun je die favoriete cocktail van je vader in dit handige flesje gieten.  Ze passen makkelijk in broekzak, dus een super compact cadeau. Het graveren van kunstleer geeft een bijzonder resultaat, dus personaliseer erop los! Onze Creative Operators helpen je graag met het laseren van een persoonlijke boodschap.



Opinel mes
Dit robuuste mes is de absolute topper voor bij het picknicken. Geen gedoe meer met mogelijk openen van verpakkingen of die fles wijn, want er zit zelfs een opener aan vast. Je vader zal je dankbaar zijn! Het mes komt in 5 varianten. Kies uit: Opinel zakmes, Opinel zakmes met kurkentrekker, Opinel zakmes als sleutelhanger, Opinel zakmes met beschermhoesje (gift set) en Opinel zakmes olijfhout. En ook hier geldt weer bij: door ze te graveren, maak je ze nog persoonlijker!



Secrid met gravering
Bij Uncover Lab houden wij wel van praktische producten. Zo verkopen we ook secrids: miniwallets waarin je pasjes, bonnetjes en wat losse muntjes in kwijt kunt. 
Dankzij het compacte ontwerp schuiven de kaarten trapsgewijs naar boven. De pasjes worden aan de zijkant geklemd, dus ze blijven veilig in je portemonnee zitten. Hoe handig? 

windmilkey

Windmillkey
Is jouw vader zo'n eeuwige chaoot, die altijd z'n sleutels vergeet? Check dan deze windmilkey: een super stijlvolle manier om je sleutels te verzamelen. Maak er het ultieme cadeau van door op het leer een lieve boodschap te graveren. 



Powerbank
Zit jouw vader tegenwoordig ook non-stop op z'n telefoon? De batterijen van tegenwoordig kunnen ons telefoongebruik amper bijhouden. Om het je pa wat makkelijker te maken, kun je hem een powerbank cadeau geven. Misschien is de
 pocket size charger van Fresh ‘n Rebel wel iets voor hem. Deze kleine oplader heeft een mooie vorm, strak design en is zo licht als een veertje. De oplaadbare batterij kan jouw telefoon in één keer opladen of andere apparaten een power boost geven. Je kunt het cadeau personaliseren, door er een mooie graphic op te graveren of een bijzondere tekst. 

Ook tippen wij graag 4 cadeau ideeën van The Maker Store, de winkel in de Hallen waar wij van Uncover Lab onze producten graveren. The Maker Store stimuleert lokaal makerschap en verkoopt uitsluitend producten, die duurzaam zijn gemaakt. Zij verkopen zowel online als 'in het eggie' bij de fysieke winkel in de Hallen in Amsterdam-West.


Salsa Barbacoa Cherry
Houdt jouw vader van pittig eten? Dan zijn de salsa’s van El Jefe’s echt iets voor hem. Deze pittige garnering wordt gemaakt in een salsafabriek vlakbij station Sloterdijk in Amsterdam. De producten van deze Amsterdamse maker bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde suikers of conserveermiddelen. De hete pepers van de salsa zijn afkomstig uit Mexico en worden met tomaat en verschillende smaakmakers samengebracht tot de karakteristieke hot sauce. Je moet wel van pittig houden, want hot zijn die pepers sowieso. Mocht je het eens zijn met El Jefe’s lijfspreuk “Put it on everything”, dan kun je de salsa’s bij ieder gerecht eten. Spice up your dad’s life! 


V.
at the City artwork
Kan jouw vader wel wat kunst aan zijn muur gebruiken? Check dan de artwork van V. At the City: een sociale onderneming die hun passie voor steden integreert in moderne designs. Wat V. At the City zo typeert? Alle producten van deze onderneming voldoen aan duurzaamheid, kwaliteit, ambacht en een prachtig design! Mocht je iets anders zoeken dan kunst, dan kun je ook altijd een zijdezachte City Pillows bestellen of de allergie en vlekvrije tapijten. De producten zijn stuk voor stuk met de hand of met gebruik van traditionele machines in elkaar gezet.


Black Marble Rocks
Nu het steeds warmer wordt, is het fijn om je drankje koel te houden. Is jouw vader een liefhebber van bier, likeur of frisdrank? Wat hij dan ook lekker vindt: een koud drankje in de zomer kan niemand weerstaan. Met de Marble Rocks collectie van Stoned hoef je je nooit meer zorgen te maken om een lauw biertje. De marmeren blokjes dienen als ijsblokjes en kun je in de vriezer bewaren. Ook hier is duurzaamheid de key: je kunt ze namelijk zoveel gebruiken als je wilt. Bovendien zijn ze nog eens esthetisch in je drankje ook. De Marble Rocks zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en roze bij The Maker Store. 


Bufandy hoed

Zie jij jouw vader al een hoed rocken? The Maker Store verkoopt stijlvolle varianten, die je zowel in de winter als in de zomer kunt dragen. De hoeden van Bufandy zijn namelijk gemaakt van alpacawol, wat isolerend werkt bij kou en ademend bij warmte. Ideaal! Met de focus op eerlijke en verantwoorde handel wil Bufandy bijdragen aan de sociale en economische vooruitgang van haar partners en hun families in Ecuador. Met de verkoop van haar spullen, creëert maker Dorien Straathof  de hard nodige werkgelegenheid in het Zuid-Amerikaanse land, doordat ze samenwerkt met lokale partijen in directe partnerships.